Nieuws

Door nauw contact met de gebruikers van het computerprogramma en de WebCatalogus worden de wijzigingsverzoeken verzameld en in overleg met de klanten op prioriteit gesorteerd en doorgevoerd.

Een overzicht van de recente aanpassingen:

Actuele onderdelenlijst tonen op de WebCatalogus

Om de leden via de WebCatalogus inzicht te geven over de actuele onderdelenlijst van een artikel is de interface tussen het computerprogramma en de WebCatalogus hiermee uitgebreid. Telkens als er nu een handmatige of automatische synchronisatie wordt uitgevoerd zal vanaf dat moment de WebCatalogus de actuele onderdelenlijst tonen.

ArtikelScore over recentere periode

De al sinds lange tijd beschikbare ArtikelScore, die aangeeft hoe populair een stuk speelgoed is in de speelotheek, kan vanaf heden ingesteld worden op een kortere periode. Hierdoor is het mogelijk geworden om bijvoordeeld de populariteit van het afgelopen jaar beter in beeld te krijgen.

Thuiswerken dankzij CloudDataKluis

Onlangs is er weer een extra mogelijkheid tot thuiswerken aan het programma toegevoegd: De CloudDataKluis. Hiermee is het vanaf nu mogelijk om buiten de openingstijden van de speelotheek thuis alle speelotheek-functies zoals speelgoedbeheer en ledenadministratie gewoon uit te voeren! Deze functionaliteit maakt gebruik van standaard programma’s Cloud opslag zoals Google Drive of OneDrive.Bij het opstarten…

E-mails versturen zonder MS-Outlook

Vanaf heden kunnen e-mails rechtstreeks, zonder tussenkomst van Microsoft Outlook, verstuurd worden. Hiermee is een lang gekoesterde wens voor velen ingewilligd.

Artikel-stickers d.m.v. Labelprinter

Vanaf heden is het mogelijk om artikel-stickers d.m.v. een Brother labelprinter rechtstreeks vanuit het computerprogramma aan te maken.Deze stickers kunnen naar eigen ontwerp ingedeeld en opgesteld worden.

Automatisch te-laat herinnerings e-mails sturen

Vanaf heden is het mogelijk om automatisch de leden d.m.v. e-mails er aan te herinneren dat ze al eerder geleende artikelen terug hadden moeten brengen. Hierdoor wordt weer een extra service aan de leden geboden.